Promocija knjige Baraka koja je nahranila milijun djece u Međugorju

datum: 13.04.2016.

Promocija knjige Baraka koja je nahranila milijun djece Magnusa MacFarlane-Barrowa, održat će se u srijedu,13. travnja u 19 sati u dvorani Ivana Pavla II. u Međugorju. Organizatori su: Mary's Meals BiH, Župni ured Međugorje,Informativni centar Mir Međugorje, Društvo vodiča za hodočasnike u Međugorju.

O knjizi će govoriti: autor knjige Magnus MacFarlane-Barrow, dr. Željka Markić i Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

 Osnivač Mary’s Meals-a (u prijevodu Marijini obroci), Magnus MacFarlane-Barrow  prvi put je posjetio Međugorje 1983. godine. Međutim, njegov drugi posjet Međugorju 1992. godine, kada je dostavio prvu pošiljku humanitarne pomoći, promijenio je njegov život i živote milijuna djece diljem svijeta. Bio je to početak njegovoga humanitarnog rada i začetak humanitarne organizacije Mary’s Meals koja danas, svakodnevno, hrani 1 101 206 djece diljem svijeta.

CNN je 2010. godine Magnusa proglasio herojem dok ga je časopis TIME prošle godine uvrstio među 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu. „Magnus MacFarlane-Barrow ne propušta priliku naglasiti kako je Mary’s Meals plod Međugorja, stoga se nadamo kako ćete nam se pridružiti na prvom predstavljanju njegove knjige na hrvatskom jeziku u Bosni i Hercegovini”, pozivaju organizatori. (pozivnica)