U Parizu od 10. do 12. lipnja 2022. održan Mladifest

datum: 14.06.2022.

Festival Medj’ Do It molitveni je susret koji se održava u Parizu, u duhu međugorskog Mladifesta. Održava se svake godine, a organizira ga skupina mladih ljudi koji su duboko dirnuti milošću Međugorja.

''Ove godine doživjeli smo peto izdanje ovog festivala i imali smo radost ugostiti nekoliko govornika iz Francuske, Italije, Mauricijusa, Libanona, Hrvatske i naravno iz Međugorja, sve svjedoke djelovanja Djevice Marije na ovom milosnom mjestu'', kazali su organizatori.

Oko 400 sudionika doživjelo je ovaj festival u veselju i žaru u crkvi St Charles de Monceau u Parizu. Zahvale, pjesme na raznim jezicima, plesovi, svjedočanstva, krunica, sveta misa i klanjanje isticali su tri dana ovog malog francuskog Mladifesta na kojem se kroz ovu specifičnu duhovnost Međugorja mogla osjetiti prisutnost Djevice Marije.

Cilj ovog festivala je, kako kažu organizatori, da oni koji tamo nikada prije nisu bili okuse milost Međugorja i da se u njima probudi želja za dolaskom u Međugorje te potaknuti i obnoviti žar onih koji su već hodočastili u Međugorje, a posebno pozvati sve, u Francuskoj, da žive poruke Međugorja i postanu vatreni Gospini apostoli!