Sutra započinje 29. Mladifest

datum: 31.07.2018.

Sutra u Međugorju večernjom svetom misom počinje 29. Međunarodni molitveni susret mladih koji će trajati do 6. kolovoza pod geslom.  „Živjeti od Božje riječi“, održati  od 1. do 6. kolovoza.Očekuje se veliki broj mladih iz cijeloga svijeta, a pripreme za Festival privode se kraju. Spreman je i Međunarodni zbor i orkestar od 100-ak članova koji će animirati program.  Tu su i volonteri iz Frame župe Međugorje, prevoditelji, tehnika, Radiopostaja „Mir“  Međugorje koja će sve prenositi.

A dan uoči početka Festivala mladih danas Ured informacija bilježi skupine hodočasnika iz: Austrije, Njemačke, Švicarske, Španjolske, Libanona, Slovačke, Poljske, Koreje, SAD-a, Irske, Italije, Francuske, Malte, Kine, Mađarske, Engleske, Norveške, Hondurasa, Srbije, Martinika, Portugala i Kanade. Tijekom dana slavljeno je 11 svetih misa, od toga dvije na hrvatskom jeziku.

Večernji molitveni program počinje u 18h na vanjskom oltaru molitvom Gospine krunice, onda se u 19h slavi sveta misa na hrvatskom jeziku. Sutra su mise na hrvatskom jeziku u 7.30, 13 i u 19h.