Sedmi po redu kamp za dječake zajednice Totus Tuus u Međugorju

datum: 12.04.2017.

U Kući mira u Međugorju je u organizaciji zajednice Totus Tuus od 7. do 9. travnja održan sedmi po redu kamp za dječake od 9 do 14 godina. 

Na kampu je sudjelovao 31 dječak i 8 voditelja, tj. mladih iz zajednice Totus Tuus. Tema kampa je bio blaženi Ivan Merz. Kroz prezentaciju, priču i dogodovštine djeca su mogla upoznati svu posebnost i svetost njegovog života.

„Na kraju smo imali i mali kviz znanja o blaženom Ivanu Merzu. Hvala i fra Boži Miliću jer je djeci dao priliku za svetu ispovijed. Nakon ispovijedi smo sudjelovali na večernjem programu u crkvi svetog Jakova. U subotu smo iskoristili lijepo vrijeme za otići do vrta svetog Franje, gdje smo se igrali u lijepom ambijentu i dubokoj hladovini. Cijeli je vikend bio ispunjen jednom dobrom mjerom igre, molitve i duhovnog programa. Bila nam je velika čast dočekati i Cvjetnicu u Međugorju. Nakon svega možemo reći da su se i djeca i voditelji kući vratili širokog osmijeha, puna srca i velike nade u dobro koje je moguće živjeti svaki dan“, poručuju iz zajednice Totus Tuus.

 

                                                                                           Totus Tuus/medjugorje.hr