Prva obljetnica djelovanja humanitarne udruge „Marijine ruke” iz Međugorja

datum: 10.07.2017.

Humanitarna udruga „Marijine ruke” osnovana je u srpnju 2016. godine u Međugorju s ciljem pomoći siromašnima i svima kojima je pomoć potrebna. Prije osnutka udruge, u župi su Međugorje tri godine djelovali kao Ured za potrebite. Na činjenje dobra i pomoć potrebitima potakle su ih riječi Kraljice Mira:  „Pozivam vas i danas da budete ljubav tamo gdje je mržnja, i hrana gdje je glad. Otvorite, dječice, vaša srca i neka vaše ruke budu ispružene i darežljive kako bi svako stvorenje preko vas zahvaljivalo Bogu stvoritelju.” (Gospina poruka 25. rujna 2004.)

U kratkom vremenu u rad se udruge uključilo više od 90 volontera. Riječ je o mladim ljudima iz Međugorja i Brotnja koji svoje vrijeme žele nesebično darovati bratu čovjeku koji je u potrebi. Članovi imaju redovite molitvene susrete, radne sastanke i aktivno sudjeluju u aktivnostima udruge.

„Hvala svima koji su se do sada uključili u naše projekte i pomogli nam činiti dobro, donositi nadu, širiti ljubav i mir. Sretni smo što, uz Vašu pomoć, možemo biti ispružene Marijine ruke”, kažu iz ove udruge. (slike)

Više o udruzi možete saznati na: www.facebook.com/www.marijineruke.ba