Predstavljanje knjige Ne Bojte se Ivana Ugrina

datum: 03.10.2018.

"Ne bojte se", nova, osma knjiga novinara Slobodne Dalmacije Ivana Ugrina, predstavit će se u petak 5. listopada 2018. u dvorani Ivana Pavla II. u Međugorju s početkom u 20 sati.

Predstavljanje knjige bit će u izravnom prijenosu u emisiji Agape Radio postaje Mir Međugorje, urednika i voditelja fra Marija Knezovića, a osim Ugrina u programu će o knjizi govoriti i novinar Hrvatskog tjednika Joško Čelan.

Tekstovi u ovoj knjizi datiraju od 14. rujna 2014. do 24. lipnja 2018. Objavljivani su uglavnom u istoimenoj kolumni "Ne bojte se" na portalu Misija Slobodne Dalmacije, koji Ugrin uređuje od njegova pokretanja u listopadu 2014. godine.
Dobitnik je i nagrade "Posvećeni život", koju su mu udijelili hrvatski redovnički poglavari i poglavarice uoči Svijećnice 2008. godine. Splitsko-dalmatinska županija nagradila ga je 2016. godine za osobito istaknuti doprinos novinarstvu.
Ivan Ugrin je predsjednik Nezavisnog sindikata Slobodne Dalmacije i član Središnjeg odbora Nezavisnih hrvatskih sindikata. Član je Hrvatskog društva katoličkih novinara, Matice hrvatske te Saveza za Poljica.