Poziv medijima za prijenos On-line kongresa o plodovima Međugorja u zemljama kineskog govornog područja

datum: 04.10.2021.

Dragi prijatelji iz medija,

Povodom 40. obljetnice međugorskih događanja (25.6.1981. – 25.6.2021.), Informativni Centar Mir Međugorje, u suradnji sa službenim centrima različitih jezičnih skupina, organizira on-line kongrese „Gdje nebo dotiče zemlju“ o plodovima Međugorja u svijetu. Prvi takav ON LINE Kongres održan je u siječnju o plodovima Međugorja u zemljama njemačkog govornog područja, a drugi u svibnju o plodovima Međugorja u zemljama španjolskog govornog područja.

Informativni Centar Mir Međugorje sada organizira treći on-line kongres o plodovima Međugorja u zemljama kineskog govornog područja (kantonski i mandarinski jezik), pod nazivom ''Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se'' (Mt 7,7)

Kongres će se održati 30. listopada 2021. od 10,00 do 17,00 sati po lokalnom vremenu u Međugorju. Program nudi  kateheze, svjedočanstva i međugorske pjesme, a govornici su biskupi, svećenici, međugorski svjedoci, hodočasnici...

Informativni Centar Mir Međugorje, kao nositelj ekskluzivnog prava na snimanje audiovizualnih djela i fotografija na svim molitvenim prostorima župe Međugorje, objavljuje poziv medijima za iskazivanje interesa za audiovizualni prijenos svih ovog on-line kongresa.

Rok za prijavu medija na ovaj poziv je 20. listopad 2021. godine.

Ako imate TV ili Radio kanal ili bilo koji drugi digitalni medij preko kojeg želite prenositi program on-line kongresa o plodovima Međugorja u zemljama kineskog govornog područja, obratite nam se na e-mail adresu: mir@medjugorje.hr, kako bismo Vas mogli upoznati s uvjetima i dozvoljenim načinima prijenosa. Prijenos našeg signala nije dozvoljen bez potpisivanja ugovora s Informativnim Centrom Mir Međugorje o prijenosu prava televizijskog i/ili radijskog emitiranja.

Uvjereni da mediji omogućuju naše zajedništvo te bolje širenje Marijinih poruka u svijetu, srdačno vas pozdravljamo iz Informativnog Centra Mir Međugorje, čiji djelatnici u vaše domove svakodnevno donose vijesti o Međugorju i Kraljici mira.