NIKICA DRAGOJE  - 5.5.1953 – 3.8.2007

datum: 05.08.2007.

Javljamo tužnu vijest ne samo za slušatelje RMM da je glavni tehničar RMM, g. Nikica Dragoje iznenada preminuo u Gospodinu 3. kolovoza 2007. godine. Njegovom smrću Radio Mir Međugorje  ostao je ne samo bez glavnog tehničara i predstojnika tehničkog tima nego i dragog prijatelja koji je živio s i za RMM. Pokojni Nikica je od samoga početka preuzeo tehničku službu na Radju i samo nekoliko mjeseci ga je dijelilo od jubilarne desete obljetnice RMM.

Nikica se rodio u Jablanici i kao dječak otišao s roditeljima u Sarajevo gdje je završio tehničku školu i radio kao tehničar na Sarajevskoj televiziji. Sa svojim sinom Ivanom i suprugom Terezijom morao je bježati iz Sarajeva pred ratnim vihorom devedesetih godina i vratiti se u očev zavičaj, u kršnu Hercegovinu, i u Vionici kod Međugorja sagraditi svoj novi dom.

Sahranjen je na Starom groblju u Vionici uz veliki broj rodbine i  prijatelja, radnih kolega i poslovnih prijatelja.

Hvala Ti, Nikica, hvala Ti, prijatelju, za sve dobro koje si učinio za naš i Tvoj RMM. Bog Ti bio nagrada na nebesima! A Tvojoj supruzi Tereziji, sinu Ivanu i nevjesti iskrena sućut. Počivao u miru Božem!