Mladi međugorski volonteri na usluzi mladima iz cijeloga svijeta

datum: 26.07.2016.

U organizaciju Međunarodnoga susreta mladih u Međugorju  redovito se uključuju i međugorski župljani, a na osobit način mladi. Tako je i ove godine. Zdravka Šego, predsjednica Frame Međugorje u programu radiopostaje „Mir“ Međugorje kazala je kako će na usluzi mladima iz cijeloga svijeta biti brojni mladi volonteri.

„Ima nas oko 140 volontera, to je velika i mala Frama. Kao i svake godine, pazit ćemo na red i mir oko crkve, pomagati svećenicima, prodavati majice s logom susreta, čuvati platno gdje će se pisati molitve mladih…Tu  je i plesna animacija. Bivše framašice bit će i u Međunarodnom zboru koji će i ove godine animirati program susreta. Imali smo prijave volontera, družili smo se i dogovorili kako će to izgledati“, kazala je Zdravka Šego, predsjednica međugorske Frame te dodala da je u velikoj međugorskoj Frami 120, a u maloj 70 članova.

Zbog Svjetskog susreta mladih s Papom u Poljskoj, Mladifest 2016. u Međugorju iznimno neće početi 31.srpnja, nego 1. kolovoza 2016. i traje do 6.kolovoza, pod geslom: Budite milosrdni! (Lk 6,36). Očekujemo vas, dragi mladi, u Međugorju  na 27. međunarodnom molitvenom susretu mladih 2016.