Međugorje proslavlja 37. obljetnicu Gospinih ukazanja

datum: 23.06.2018.

U nedjelju 24. lipnja 2018., je svetkovina Rođenja svetog Ivana Krstitelja, ujedno i Uočnica Gospinih ukazanja u Međugorju. Stoga će svete mise toga dana biti  u župnoj crkvi u 7, 8, 11 i 19 sati.  Na filijalama, Miletini, Vionici i Šurmancima u 9 sati.

Na Podbrdu neće biti  organizirana  molitva krunice.  Nakon večernje sv. Mise uslijedit će jednosatno klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom sakramentu, koje će se nastaviti u tišini do 5:30 sati ujutro.

U ponedjeljak 25. lipnja 2017. je trideset i sedma obljetnica Gospinih ukazanja u Međugorju. Svete mise na hrvatskom jeziku su u župnoj crkvi u  6, 7, 8, 9, 11 i središnja svečana sv. misa u 19 sati koju će predslaviti fra Miljenko Šteko, provincijal Hercegovačke Franjevačke Provincije. Toga dana mogućnost za Svetu Ispovijed je od 5 sati ujutro. U 22 sata počinje redovito mjesečno cjelonoćno euharistijsko klanjanje. Presveti Oltarski Sakramenat će biti izložen u crkvi do 7 sati ujutro.

NAPOMENA: Molimo sve vozače, koji prometuju cestama Hercegovine, na pojačan oprez u vožnji zbog hodočasnika pješaka. Učinimo sve kako bi dolazak i boravak u Međugorju ovih dana uistinu bio u duhovnom i molitvenom ozračju.