Godišnje ukazanje Mirjani Dragićević-Soldo 18. ožujka 2007.

datum: 18.03.2007.

Vidjelica Mirjana DragićeviĆ-Soldo imala je svakodnevna ukazanja od 24. lipnja 1981. do 25. prosinca 1982. Na posljednjem svakodnevnom  ukazanju Gospa je, povjerivši joj desetu tajnu, rekla da će joj se ukazivati jedanput godišnje i to 18. ožujka. Tako je i bilo tijekom svih ovih godina.

Više tisuća hodočasnika okupilo se na molitvi krunice u zajedniciCenacolo”. Ukazanje je započelo u 14:07  h i trajalo do 14:12. Gospa je dala slijedeću poruku:

 

«Draga djeco!  Dolazim k vama kao Majka s darovima. Dolazim s ljubavlju i milosrđem. Draga djeco, kod mene je veliko srce. Želim u njemu  sva vaša srca, postom i molitvom očišćena. Želim da zajedno kroz ljubav naša srca trijumfiraju. Želim da kroz taj trijumf vidite pravu istinu, pravi put i pravi život. Želim da mognete vidjeti moga Sina. Hvala vam.»

 

Gospa je blagoslovila sve nas i sve nadbožne predmete. Nanovo je istakla da je to samo njezin majčinski blagoslov i zatražila svakodnevne molitve za one (izvorno Gospine riječi) "koje je moj Sin odabrao i blagoslovio"  (mislim da se to odnosi na svećenike - dodala je Mirjana).